Cantina Ajutor Social
Util Dvs.

Acte si Legislatie

Retete pentru Dvs.

Webmaster - Info
Buletin informativ
Pentru a primi mesaje despre acest website, luati in considerare posibilitatea subscrierii la Buletinul info a site-ului.
Subscrie
Anuleaza subscrierea
19 Abonati
Stiri

Vizita I.P.S Ioan Selejan - Mitropolitul Banatului cu ocazia zilei de Sf.Ioan Boteztorul - de Estella Mudura 11/01/2015 @ 18:46

      Miercuri 7 ian. 2015 Centrul Social de Urgenta pentru Persoane fara Adapost cu Cantina Sociala, din subordinea Primariei Municipiului Timisoara, a avut cinstea de a-l intampina cu ocazia zilei de Sf.Ioan Boteztorul pe noul Mitropolit al Banatului:  I.P.S IOAN SELEJAN.
      Domnia Sa a dorit sa petreaca o parte a zilei, cu saracii Timisoarei si cu cei care se afla in slujba acestora. Personalitatea blanda dar si extrem de comunicativa a IPS IOAN SELEJAN a atras simpatia celor peste 650 de oameni care primesc hrana preparata in aceasta institutie. Cu ocazia acestei vizite am redeschis o noua pagina de colaborare cu Mitropolia Banatului, pentru a-i sprijini pe saracii orasului, dar si pe cei care nu au deasupra capului nici macar un acoperis. Domnia Sa s-a aratat foarte impresionat de acesti oameni cu care a discutat cu acesta ocazie si ne bucuram ca o data cu Sfintirea hranei, a institutiei si a oamenilor din institutia noastra, ne vom bucura si de sprijinul Bisericii Ortodoxe cu care, in urma cu ceva ani am dezvoltat proiecte importante pentru copiii orfani .
      Se stie ca de mai multi ani colaboram extrem de bine si cu alte culte implicate in asistenta sociala din orasul nostru.
     In final pot sa spun: ,,BUN VENIT Inalt Prea Sfintiei Sale IOAN SELEJAN! in comunitatea noastra !!!” vizita i se datoreaza doamnei jurnalist RAMONA BALUTESCU care a realizat si o buna parte din poze si noi ii multumim pentru tot! Dumnezeu s-o binecuvanteze!
 

 

Participarea la evenimentul Promovarea Asistentei Sociale in Timisoara - de Estella Mudura 30/06/2014 @ 11:20


        Departamentul de Asistenta Sociala din cadrul Universitatiii de Vest Timisoara in colaborare cu Centrul de Asistenta Sociala si Cercetare a Interactiunii Copil-Parinte” (CASCICOP) si Academia Mamicilor a organizat evenimentul  intitulat Promovarea Asistentei Sociale in Timisoara la care a participat si Cantina de Ajutor Social Timisoara.
        Desfasurat in perioada 20-22 iunie 2014, la Iulius Mall, evenimentul a avut un scop caritabil, o parte din veniturile obtinute (25%)  in urma vanzarii produselor  fiind donate unui parinte cu doi copii diagnosticati cu autism.
       Alaturi de celelalte servicii sociale din Timisoara, Cantina de Ajutor Social  reprezentata de asistentii sociali Julieta Lupu si Estella Mudura a participat la acest eveniment cu produse confectionate in cadrul Atelierului hand-made. Aceste produse au fost confectionate in cadrul Centrului Social de Urgenta pentru Persoane Fara Adapost si Cantinei de Ajutor Social sub indrumarea asistentilor sociali.

DIRECTOR
jr.Rodica CojanZiua Serviciilor Publice - de Estella Mudura 14/10/2013 @ 12:36

In data de 12 octombie 2013, cu ocazia zilei Serviciilor Publice, Cantina de Ajutor Social Timisoara a participat cu un numar de 14 copii si parintii acestora la evenimentele organizate in Piata Unirii.
Impreuna cu asistentul social al Cantinei, D-ra Lupu Julieta, familiile prezente au participat la toate activitatile desfasurate pe parcursul evenimentului alaturi de Aquatim asistati fiind de catre doamna Daniela Ulmanu.


Comunicat de presa 30.04.2013 - de Estella Mudura 30/04/2013 @ 08:45 
        Cantina de Ajutor Social Timisoara, ca in fiecare an, traieste emotiile sosirii Sfintelor sarbatori  Pascale. alaturi de cei peste 600 de beneficiari.
        Pregatirile  sunt in toi si suntem preocupati pentru a oferi un meniu special, specific Sarbatorilor de PASTE  astfel incat, si in familiile celor aflati in suferinta, in seara Invierii  sa poata fi pe mese: cozonac, dulciuri,  preparate din miel etc., pentru ca alaturi de ei sa ne bucuram cu totii de sosirea Sfintelor Sarbatori, si, totodata, de ce nu, sa fim mai buni.
        Meniul pentru aceasta perioada este compus din 3 feluri de mancare: ciorba din carne de miel ,,a la grec,,  - felul 2 tocanita de miel cu piure de cartofi  si desert. In ziua de 30 aprilie 2013  orele 12-14 se distribuie pachetele de Paste continand;
  • Cozonac, suc, prajituri, iepurasi de ciocolata, oua vopsite, oua de ciocolata, figurine de ciocolata, rulada, biscuiti, biscuit, napolitane, alte dulciuri.
  • Meniul de Paste; ciorba a la grec cu carne de miel,piure de cartofi cu tocanita din carne de miel,paine, desert, se distribuie in data de 3 mai 2013.
  • Pentru duminica si luni ; hrana rece – mezeluri, diverse conserve, cas , oua rosii, desert si paine.
  • Valoarea unui pachet este de 60 lei si se distribuie 600 de pachete din fonduri asigurate din bugetul local.
        La inmanarea pachetelor va fi prezent d-l Viceprimar Traian STOIA.
        Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primii in curatenie sufleteasca  Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram pe deplin , Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a impartasi bucuria cu cei asemenea noua,  pentru a nu-i uita  pe cei aflati in suferinta, pe cei saraci.
        Va doresc cu ocazia acestor Sfinte sarbatori sa va regasiti sufletul Dumnezeiesc, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui.

,, Hristos a inviat!"


Biroul de presa
Cantina de Ajutor Social Timisoara

Imbunatatirea conditiilor de munca - de Estella Mudura 26/06/2012 @ 10:04

Cantina de Ajutor Social este continuu preocupata de imbunatatirea conditiilor de munca din blocul alimentar si de cresterea calitatii hranei preparate.
In acest sens, in cursul lunii mai a fost achizitionata o marmita, masina de tocat carne, robot de tocat si razuit legume si o masina de curatat cartofi.

Sarbatori Fericite ! - de Estella Mudura 13/04/2012 @ 08:03

        Cantina de Ajutor Social Timişoara, ca în fiecare an, trăieşte emoţiile sosirii Sfintelor Sărbători  Pascale alături de beneficiarii săi.
        Pregătirile  sunt în toi şi suntem preocupaţi să oferim un meniu special, specific Sărbătorilor de PAŞTE  astfel încât, şi în familiile celor aflaţi în suferinţă, în seara Învierii să existe pe mese: cozonac, dulciuri,  preparate din miel, etc.
        Meniul special de Paşte va fi pregătit pentru perioada 13-16 aprilie 2012 şi cuprinde mâncare gătită pentru două zile, respectiv ciorbă de miel şi piure de cartofi cu tocăniţă de miel precum  şi hrană rece pentru 2 zile, respectiv conservă gulaş de vită, drob, jambon, caş, ouă roşii şi pâine. 
        Pentru ca bucuria Sfintelor Sărbători de Paşte să fie luminoasă şi cu cele necesare pe masa , cantina va oferi, cu fonduri asigurate de Consiliului Local,  pachete de Paşte constând în:
        •  prajitură
        •  suc
        •  diverse sortimente de ciocolată 
        •  cozonac
        •  pasca
        •  napolitane
        •  portocale
        Valoarea unui pachet este de 60 lei de persoană asistată . Întreaga creştinătate se pregăteşte, în această săptămână, a Patimilor, pentru  Învierea Domnului care  ne-a dăruit un univers de ale cărui minunăţii să ne bucurăm pe  deplin. Dumnezeu ne-a dat suflet şi conştiinţă pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a împărtăşi bucuria cu cei asemenea noua,  pentru a nu-i uita  pe cei aflaţi în suferinţă si  pe cei săraci.
        Vă dorim cu ocazia acestor Sfinte Sărbători sa va regasiti sufletul dumnezeiesc, să găsiţi calea spre fericire şi să paşiţi în Lumina Binelui. 
 

Hristos a inviat!

        Colectivul Cantinei de Ajutor Social 
                       Director,
                   Rodica Cojan


Sarabatori Fericite !!! - de Estella Mudura 21/12/2011 @ 20:29

COMUNICAT DE PRESA

        Cantina de Ajutor Social Timisoara, ca in fiecare an, traieste emotiile sosirii Sarbatorilor de Iarna alaturi de cei  550 de beneficiari
        Pregatirile in vederea intampinarii Nasterii Domnului sunt in toi,  suntem preocupati pentru a oferi un meniu special, specific Sarbatorilor de Iarna pentru familiile celor aflati in suferinta. In seara de Craciun vor putea sa puna pe mese: cozonac, dulciuri, mezeluri de porc etc., pentru ca alaturi de ei sa ne bucuram cu totii de sosirea Sfintelor Sarbatori, si, totodata, de ce nu, sa fim mai buni.
        Meniul pentru aceasta perioada este compus zilnic din 3 feluri de mancare: ciorbe, felul 2 compus din carne de porc, mamaliguta, carnati, deserturi etc. Pentru zilele de 24 - 26 decembrie, pe langa hrana calda, beneficiarii vor primi cartabos, toba, carnati de casa, margarina, gem de fructe si paine; pentru 31 decembrie – 2 ianuarie, salam de vara, cabanos, ciorba de burta, conserva de vita, margarina si paine.
        In data de 22 decembrie 2011 se vor oferi  pachete de Craciun, valoarea unui pachet fiind de 50 lei. Mentionam faptul ca pachetele sunt asigurate de catre Primaria Municipiului Timisoara. Pachetele contin: cozonac , prajitura de casa, ciocolata, rulada cu fructe, napolitane, saloane, Mos Craciun, banane, portocale, suc si diverse alte dulciuri surpriza. 
        Fie ca Sfintele Sarbatori de Iarna sa aduca in casele tuturor timisorenilor linistea inimii si a mintii si sa le sporeasca sanatatea si belsugul, sa le implineasca gandurile si sperantele de mai bine.

La multi ani!   2012

                              Director,
        Cantina de Ajutor Social Timisoara
                        Rodica COJAN
Sfintele Sarabatori Pascale - de Estella Mudura 02/05/2011 @ 22:04
Cantina de Ajutor Social Timisoara, ca in fiecare an, traieste emotiile sosirii Sfintelor sarbatori  Pascale, alaturi de cei peste 400 de beneficiari.
S-a distribuit  un meniu special, specific Sarbatorilor de PASTE  astfel incat, si in familiile celor aflati in suferinta, in seara Invierii  sa poata fi pe mese: cozonac, dulciuri,  preparate din miel etc., pentru ca alaturi de ei sa ne bucuram cu totii de sosirea Sfintelor Sarbatori, si, totodata, de ce nu, sa fim mai buni.
Inmanarea pachetelor s-a facut de catre d-l. Viceprimar Adrian Orza.


,, Hristos a inviat!”

Sarbatori Fericite - de Estella Mudura 11/01/2011 @ 21:08

COMUNICAT DE PRESA
 
Cantina de Ajutor Social Timisoara, ca in fiecare an, traieste emotiile sosirii Sarbatorilor de Iarna alaturi de cei 450 de beneficiari.
Pregatirile in vederea intampinarii Nasterii Domnului sunt in toi, suntem preocupati pentru a oferi un meniu special, specific Sarbatorilor de Iarna pentru familiile celor aflati in suferinta. In seara de Craciun vor putea sa puna pe mese: cozonac, dulciuri, mezeluri de porc etc., pentru ca alaturi de ei sa ne bucuram cu totii de sosirea Sfintelor Sarbatori, si, totodata, de ce nu, sa fim mai buni.
Meniul pentru aceasta perioada este compus zilnic din 3 feluri de mancare: ciorbe, felul 2 compus din carne de porc, cremwursti, mamaliguta, carnati, deserturi etc. Pentru zilele de 24 - 26 decembrie, pe langa hrana calda, beneficiarii vor primi cartabos, pateu, toba, carnati de casa, zacusca, margarina, gem de fructe si paine; pentru 31 decembrie – 2 ianuarie, salam de vara, cabanos, ciorba de burta, conserva de vita, margarina si paine.
In data de 21 decembrie 2010 se vor oferi 437 de pachete de Craciun, valoarea unui pachet fiind de 53,1 lei, fata de 48 lei pachetul in 2009. Mentionez faptul ca pachetele sunt asigurate de catre Primaria Municipiului Timisoara. Pachetele contin: cozonac cu nuca, prajitura de casa, ciocolata, rulada cu fructe, napolitane, saloane, Mos Craciun, banane, portocale, sucuri la 2,5 l si diverse alte dulciuri surpriza. La inmanarea pachetelor va fi prezent dl. Viceprimar Adrian Orza.
Fie ca Sfintele Sarbatori de Iarna sa aduca in casele tuturor timisorenilor linistea inimii si a mintii si sa le sporeasca sanatatea si belsugul, sa le implineasca gandurile si sperantele de mai bine.
La multi ani!
 
Cantina de Ajutor Social Timisoara
                 Director,
          Rodica COJAN


 

Sponsorizare - de Estella Mudura 18/10/2010 @ 08:19

                Un grup de ziaristi, reprezentand saptamanalul Opinia Timisoarei, a organizat o competitie sportive, in cursul lunii septembrie. Din suma care a revenit castigatorului competiei, s-au gandit sa cumpere alimente pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social, sub forma de sponsorizare.
                Gestul este laudabil si le multumim in numele beneficiarilor pe aceasta cale.
 
c1.jpg     c2.jpg    c3.jpg

StartAnterioara [ 1 2 ] UrmatoareaSfarsit
Meniu
C O N T A C T
 
CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TIMISOARA
CENTRUL SOCIAL DE URGENTA PTR. PERSOANE FARA ADAPOST
CU CANTINA SOCIALA

Str. Telegrafului nr. 8 Tel.0256/433645 Fax: 0256/203070
e-mail: centrulsocialtm@gmail.com
web: http://www.cantinasocialatm.ro

PROGRAM
:
Luni - Vineri  08:00 - 16:00

 
Locatia pe harta:

Vizualizare hartă mărită
CautareSondaj
Ce parere aveti despre noua structura a website-ului ?
 
Excelenta
Foarte buna
Buna
Proasta
Rezultate
Calendar
Vizitatori

   vizitatori

   vizitatori online

Stiri RSS

Sus